Categorie
Vaderhart
 
 

HET EVANGELIE IN TIEN WOORDEN
(Paul Ellis)

Het goede nieuws is misschien wel het beste nieuws dat je nog nooit hebt gehoord!
In een tijd waarin velen verschillende boodschappen horen over de liefde van God, is Het Evangelie in tien woorden een welkome herinnering aan het Goede Nieuws zoals het geopenbaard werd
door Jezus. Het is een uitnodiging om terug te keren tot het onvermengde en bevrijdende evangelie van de apostelen. Dit boek zal je meenemen naar de hemelse schatkamers van genade en je met ontzag vervullen over de ongelooflijke goedheid van God. Je zult het geheim ontdekken van het wandelen in de gunstbewijzen van God, en vrijheid ervaren op elk gebied in je leven. Je zult erachter komen wie je werkelijk bent, en waarom je geboren werd. Het beste nieuws van alles is, dat dat je Degene Die jou geroepen heeft voor het opwindende avontuur van een leven als een geliefde van God, recht in Zijn ogen zal mogen kijken.

“Dit boek zal je niet loslaten!
Het is als een panoramische blik op het evangelie van genade.”

PAUL ELLIS was gedurende tien jaar voorganger van een multicilturele kerk in Hong Kong en een professor op een van de meest vooraanstaande zakenscholen in Azië. Nu schrijft hij over het evangelie van genade en woont in Nieuw-Zeeland met zijn vrouw Camila en hun drie kinderen.

 

Informatie:
ISBN
: 978-94-6085-000-4
Auteur
: Paul Ellis
Kaft
: Paperback
Uitgever
: Uitgeverij Shama
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 14,95
Aantal: Bestellen
Winkelwagen
 
Bestsellers
1.  De laatste hartslag
2.  Cultuur van eer
3.  Onze kinderen doelb..
4.  Gebeden die boze ge..
5.  Een ding wat u niet..
 
Login
Gebruiker
Wachtwoord
Login
 
RSSFeeds
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW   
Powered by CCV Shop webwinkel starten